28 stycznia, 2022

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Odkrywają w kosmosie niepokojące informacje dla Ziemi

Opublikowane o 23:32 ET (04:32 GMT) w poniedziałek, 13 grudnia 2021

To będzie ostatnie pojawienie się jasnej komety Leonard


0:49


Opublikowane o 13:32 ET (18:32 GMT) w poniedziałek, 13 grudnia 2021

Dziś wieczorem najlepsze deszcze meteorów roku


1:16


Opublikowane o 21:52 ET (0:52 GMT) piątek 10 grudnia 2021

Ten projekt astronomiczny będzie badał, w jaki sposób powstają gwiazdy


0:49


Opublikowano o 17:49 ET (22:49 GMT) piątek, 10 grudnia 2021

Dokładny czas, aby zobaczyć deszcz meteorów Geminid


0:57


Opublikowano o 17:49 ET (22:49 GMT) piątek, 10 grudnia 2021

Meksyk szuka biletu na Księżyc z Artemis


0:47


Opublikowano o 17:39 ET (22:39 GMT) piątek, 10 grudnia 2021

Pierwsze zdjęcie Yusaku Maezawy w kosmosie


0:43


Opublikowano o 15:39 ET (20:39 GMT) piątek, 10 grudnia 2021

Śpiwór pomógłby astronautom w kosmosie


1:28


Opublikowano o 12:54 ET (17:54 GMT) piątek, 10 grudnia 2021

NASA bada najbardziej ekstremalne tajemnice Wszechświata


2:10


Opublikowano o 11:56 ET (16:56 GMT) piątek, 10 grudnia 2021

Klasa nie z tego świata!


1:10


READ  Sedif uczestniczył w pierwszym dniu zdrowia i dobrego samopoczucia w Xaloztoc