23 września, 2021

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Sprzedaż iwermektyny wzrosła pomimo jej nieskuteczności w walce z COVID-19

Opublikowano o 19:40 ET (23:40 GMT) poniedziałek, 30 sierpnia 2021

Wróciła do domu i dowiedziała się, że jej mąż zmarł na Covid-19


1:42


Opublikowane o 18:30 ET (22:30 GMT) w poniedziałek, 30 sierpnia 2021

Fauci: Iwermektyna nie działa przeciwko Covid-19


0:32


Opublikowano o 11:55 ET (15:55 GMT) poniedziałek, 30 sierpnia 2021

Izrael dostarcza boostery od ponad 12 lat


0:35


Opublikowano o 09:23 ET (13:23 GMT) poniedziałek, 30 sierpnia 2021

Walczą z brakiem tlenu w południowych Stanach Zjednoczonych.


0:47


Opublikowane o 22:11 ET (0:11 GMT) piątek, 27 sierpnia 2021

Dlaczego UNICEF wspiera powrót do lekcji bezpośrednich?


3:16


Opublikowano o 21:44 ET (01:44 GMT) piątek, 27 sierpnia 2021

Co raport USA ujawnia na temat pochodzenia COVID-19?


0:56


Opublikowano o 20:28 ET (00:28 GMT) piątek, 27 sierpnia 2021

Jakie szczepionki można łączyć?  Dr Huerta odpowiada


5:00


Opublikowano o 16:53 ET (20:53 GMT) piątek 27 sierpnia 2021

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków zatwierdza pełne zastosowanie szczepionki Pfizer


2:36


Opublikowano o 15:54 ET (19:54 GMT) piątek 27 sierpnia 2021

Islandia, od maja nie ma zgonów z powodu COVID-19.  czemu?


2:37


READ  Gry na Androida: lista 10 najczęściej pobieranych gier w tygodniu od 13 do 19 września | Sklep Google Play | Smartfon | telefon komórkowy | technologia | Stany Zjednoczone | Stany Zjednoczone | Stany Zjednoczone | nnda nnni | Spor-Play