22 lipca, 2024

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Chiński samolot poważnie przechwytuje amerykański statek

Chiński samolot poważnie przechwytuje amerykański statek

Opublikowano o 21:56 ET (01:56 GMT) wtorek, 30 maja 2023 r.

grać



1:47

Opublikowano o 23:06 ET (03:06 GMT) wtorek, 30 maja 2023 r.

Chłopiec mówi, że patrzy na siebie w trumnie po tym, jak został postrzelony przez policjanta


2:39

Opublikowano o 17:39 ET (21:39 GMT) wtorek, 30 maja 2023 r.

Linia lotnicza zważy pasażerów przed wejściem na pokład


1:13

Opublikowano o 14:41 ET (18:41 GMT) wtorek, 30 maja 2023 r.

W ten sposób pasażerowie statku wycieczkowego w Stanach Zjednoczonych przeżyli silną burzę


1:38

Opublikowano o 12:48 ET (16:48 GMT) wtorek, 30 maja 2023 r.

Po ukończeniu studiów uczniowie otrzymują prezent-niespodziankę


1:07

Opublikowano o 00:21 ET (04:21 GMT) wtorek, 30 maja 2023 r.

Dlaczego ważne jest unikanie niewypłacalności w Stanach Zjednoczonych?


1:57

Opublikowano o 10:09 ET (14:09 GMT) poniedziałek, 29 maja 2023 r.

Kierowca i jej samochód lądują w morzu na plaży na Florydzie


0:35

Opublikowano o 21:18 ET (01:18 GMT) Niedziela, 28 maja 2023 r.

Ciało zakonnicy pozostaje nienaruszone 4 lata po jej śmierci


0:59

Opublikowano o 21:17 ET (01:17 GMT) Niedziela, 28 maja 2023 r.

Ośrodki schronienia są przesycone w Nowym Jorku


3:27

Opublikowano o 15:56 ET (19:56 GMT) niedziela, 28 maja 2023 r.

Walka snajpera z zespołem stresu pourazowego


2:11

READ  Papież: Duch Święty sprawia, że ​​reagujemy na negatywne emocje