14 kwietnia, 2024

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

5 krajów z największą liczbą imigrantów na świecie

5 krajów z największą liczbą imigrantów na świecie

Opublikowano o 20:10 ET (00:10 GMT) środa, 10 maja 2023 r.

grać



1:16

Opublikowano o 18:42 ET (22:42 GMT) środa, 10 maja 2023 r.

Ron DeAntis podpisuje ostrzejsze prawo imigracyjne na Florydzie


0:58

Opublikowano o 18:03 ET (22:03 GMT) środa, 10 maja 2023 r.

Radzą zgodzić się na sprzedaż tabletek antykoncepcyjnych bez recepty


2:12

Opublikowano o 17:24 ET (21:24 GMT) środa, 10 maja 2023 r.

Tak działałby tytuł 8 i jego bardziej restrykcyjna polityka wobec imigrantów


2:15

Opublikowano o 16:18 ET (20:18 GMT) środa, 10 maja 2023 r.




2:26

Opublikowano o 14:57 ET (18:57 GMT) środa, 10 maja 2023 r.

Siegel: Antysemityzm, centralna część białej supremacji


1:06

Opublikowano o 13:27 ET (17:27 GMT) środa, 10 maja 2023 r.

Straszny wypadek spowodowany przez kierowcę, który jechał na przeciwległym pasie


1:30

Opublikowano o 12:36 ET (16:36 GMT) środa, 10 maja 2023 r.

Agresywne traktowanie zwierzęcia przez agenta TSA zostało uchwycone przez kamerę


0:55

Opublikowano o 08:25 ET (12:25 GMT) środa, 10 maja 2023 r.

Sztuczna inteligencja przyjmie twoje zamówienie w tej restauracji


1:14

Opublikowano o 08:12 ET (12:12 GMT) śr. 10 maja 2023 r.

Rodzina traci zwierzę wypchane prochami ich syna na Florydzie


1:16

READ  Z morza: Antonia Crystal, była Miss Chile, podnosi temperaturę w kostiumie kąpielowym