24 maja, 2024

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Poznaj różnice między wyróżnioną i zapisaną wiadomością WhatsApp  Zabawa sportowa

Poznaj różnice między wyróżnioną i zapisaną wiadomością WhatsApp Zabawa sportowa

Aby zapisać otrzymaną nową naklejkę Komunikator WhatsApp Najpierw musisz dotknąć naklejki, a następnie ikony gwiazdki (Polecane wiadomości), jednak nie jest to jedyna funkcja wspomnianego powyżej narzędzia, istnieje jeszcze jedna, bardzo podobna funkcja, którą nazywają „Zapisanymi wiadomościami”. Znasz ich różnice? W Depor od razu to wyjaśnimy.

Dwie opcje, o których właśnie wspomnieliśmy, pochodzą z WhatsApp i Jest teraz dostępny w stabilnej (oficjalnej) wersji.Nie musisz zatem pobierać oprogramowania w wersji próbnej, jeśli chcesz z niego korzystać.

Patrzeć: Możesz więc dołączyć do kanałów WhatsApp Marka Zuckerberga i Bad Bunny

Zanim zaczniemy wspominać o różnicach między nimi, podpowiemy, jak się tam dostać Polecane i zapisane wiadomości: Po raz pierwszy wejdź na dowolny czat > dotknij przez kilka sekund tekstu lub pliku > dotknij ikony gwiazdki u góry; Po drugie, włącz wiadomości tymczasowe > następnie stuknij tekst lub plik > stuknij ikonę flagi (w prawym górnym rogu).

Oto różnice między wyróżnionymi i zapisanymi wiadomościami WhatsApp

  • the Charakterystyczne wiadomości Są one oznaczone ikoną gwiazdki.
  • Służą do zapisywania ulubionych naklejek i wiadomości, dzięki czemu możesz łatwo uzyskać do nich dostęp i nie wyszukiwać ich w rozmowie.
  • Możesz zobaczyć wyróżnione wiadomości w ustawieniach czatu.
  • the Zapisane wiadomości Są one oznaczone ikoną flagi.
  • Jest ona aktywowana dopiero po włączeniu wiadomości tymczasowych – funkcji, która automatycznie usuwa całą treść konwersacji po 24, 7 lub 90 dniach.
  • Jak sama nazwa wskazuje, zapisuje lub ratuje tekst lub plik, więc nie zostanie usunięty przez Wiadomości Tymczasowe.
  • Możesz uzyskać dostęp do treści przechowywanych w ustawieniach czatu.

Jakie są różnice między „Wyczyść dane” a „Usuń pamięć podręczną” w WhatsApp?

  • Aby uzyskać dostęp do obu, wystarczy włączyć telefon komórkowy.
  • Następnie przechodzimy do „Ustawień” na Twoim smartfonie.
  • Następnie będziemy szukać aplikacji WhatsApp.
  • Od razu musisz zobaczyć, że są dwa przyciski: „Usunąć dane” I „Usuń pamięć podręczną„.
  • Jeśli klikniesz Usuń dane, wszystkie Twoje dokumenty zostaną usunięte.
  • Oznacza to, że jeśli go klikniesz, pliki takie jak zdjęcia, filmy i dokumenty znikną z Twojego telefonu komórkowego.
  • Możesz go odzyskać tylko wtedy, gdy zalogujesz się ponownie w tradycyjny sposób na WhatsApp
  • Natomiast „usuń pamięć podręczną” oznacza, że ​​zwykle przechowywana jest tam duża liczba niechcianych plików.
  • Pliki te są zwykle używane wyłącznie do instalowania lub aktualizowania WhatsApp.
  • Warto więc co jakiś czas je usuwać, aby nie zajmowały dużo miejsca na urządzeniu mobilnym.
READ  Wideo: Tak wyglądają Ziemia i Słońce z południowego bieguna Księżyca

Czy spodobały Ci się nowe informacje o WhatsApp? Nauczyłeś się przydatnej sztuczki? Ta aplikacja jest pełna nowych „sekretów”, kodów, skrótów i narzędzi, których możesz próbować dalej, a aby uzyskać więcej informacji, wystarczy wpisać poniższy link WhatsApp W Debord to wszystko. na co czekasz?