23 kwietnia, 2024

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Pierwsze zdjęcia z ataku na męża Pelosi

Pierwsze zdjęcia z ataku na męża Pelosi

Opublikowano o 16:54 ET (21:54 GMT) pt. 27 stycznia 2023 r.

Szef policji: oferuje aresztowanie Nicholsa "pogarda dla życia"


10:31


Opublikowano o 12:58 ET (17:58 GMT) pt. 27 stycznia 2023 r.

Adwokat rodziny Tyre Nichols rzuca światło na stanowisko władz


2:32


Opublikowano o 10:03 ET (15:03 GMT) pt., 27 stycznia 2023 r.

Ryciny ilustrujące tragedię strzelaniny w Stanach Zjednoczonych


3:33


Opublikowano o 09:37 ET (14:37 GMT) pt., 27 stycznia 2023 r.

Matka Tire Nichols opowiada, jak dowiedziała się o aresztowaniu syna


2:16


Opublikowano o 20:38 ET (01:38 GMT) czwartek, 26 stycznia 2023 r.

Ponad 7 milionów Meksykanów podejmie pracę w Stanach Zjednoczonych w 2022 roku


1:22


Opublikowano o 20:02 ET (01:02 GMT) czwartek, 26 stycznia 2023 r.

Wnoszą oskarżenie przeciwko byłym funkcjonariuszom policji w związku ze śmiercią, która zszokowała Stany Zjednoczone.


2:24


Opublikowano o 18:17 ET (23:17 GMT) czwartek, 26 stycznia 2023 r.

Nauczyciele z Florydy wyrażają swój niepokój "Cenzura" w książkach


3:47


Opublikowano o 16:38 ET (21:38 GMT) czwartek, 26 stycznia 2023 r.

Policja opisuje śmierć Nicholsa Photos "Okropny"


4:13


Opublikowano o 16:14 ET (21:14 GMT) czwartek, 26 stycznia 2023 r.

Nauczyciel, który został ranny przez 6-letniego ucznia, pozwie okręg szkolny


2:27


READ  Trzęsienie ziemi dzisiaj, 27 stycznia, w Gwatemali