16 lipca, 2024

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Polski to ulubione miejsce uchodźców

Polski to ulubione miejsce uchodźców

20:12 ET (00:12 GMT) został wydany w sobotę, 19 marca 2022 r.

Gra



2:43


21:43 ET (01:43 GMT) został wydany w sobotę, 19 marca 2022

To bunkier we Lwowie na Ukrainie w środku wojny


2:18


21:10 ET (01:10 GMT) Wydany w sobotę, 19 marca 2022

Dziennikarstwo wojenne na Ukrainie


5:37


20:13 ET (00:13 GMT) został wydany w sobotę, 19 marca 2022 r.

Rosyjskie ataki sięgają aż po zachodnią Ukrainę


7:28


20:11 ET (00:11 GMT) został wydany w sobotę, 19 marca 2022

Papież Franciszek odwiedza grupę dzieci uchodźców


0:45


09:10 ET (13:10 GMT) Wydany w sobotę, 19 marca 2022

Mural stworzony przez dzieci uchodźców z powodu wojny


0:40


09:08 ET (13:08 GMT) Wydany w sobotę, 19 marca 2022

Historia młodego mężczyzny, który chce wrócić z rodziną na Ukrainę


3:12


23:43 ET (03:43 GMT) został wydany w piątek, 18 marca 2022

Ukraiński prawodawca mówi, że przystąpienie do NATO jest priorytetem


5:46


23:43 ET (03:43 GMT) został wydany w piątek, 18 marca 2022

Oznaki wojny na rodzinach ukraińskich


4:07


23:43 ET (03:43 GMT) został wydany w piątek, 18 marca 2022

Cywile na Ukrainie są uzbrojeni do obrony przed wojną


3:50


READ  Malkorsata Sumovska kręci nowy film o Polsce