29 maja, 2022

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Tak malowano ambasadora Rosji w Polsce na czerwono

15:33 ET (19:33 GMT) został wydany w poniedziałek, 9 maja 2022

Gra






10:44 ET (14:44 GMT) został wydany w poniedziałek, 9 maja 2022

Co Putin powiedział o wojnie na Ukrainie?


3:48


14:30 ET (18:30 GMT) Wydany w sobotę, 7 maja 2022 r.

Społeczeństwo wciąż czeka na opuszczenie huty żelaza w Mariupolu


3:38


22:21 ET (02:21 GMT) został wydany w piątek, 6 maja 2022 r.

Siły rosyjskie nałożyły swoje prawa na Mariupol


2:07


21:35 ET (01:35 GMT) Wydany w piątek, 6 maja 2022

USA ostrzegają Amerykanów w Rosji


0:36


16:32 ET (20:32 GMT) został wydany w piątek, 6 maja 2022

Japonia nakłada nowe sankcje na Rosję


0:47


10:15 ET (14:15 GMT) Wydany w piątek, 6 maja 2022 r.

Dziewczyna Putina może zostać dopuszczona


0:55


19:56 ET (23:56 GMT) został wydany w czwartek, 5 maja 2022

W ten sposób oblężenie rosyjskiej ropy wpływa na świat





19:09 ET (23:09 GMT) Wydano w czwartek, 5 maja 2022

Jaką rolę odegrał Kościół w wojnie rosyjskiej?


1:36


17:36 ET (21:36 GMT) został wydany w środę, 4 maja 2022

Unia Europejska nakłada surowe sankcje na Rosję, w tym na Kościół Prawosławny


2:07


READ  Była to granica między Ukrainą a Polską przed inwazją rosyjską