14 kwietnia, 2024

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Potężna burza, która stawia Kalifornijczyków w pogotowiu

Potężna burza, która stawia Kalifornijczyków w pogotowiu

Opublikowano o 18:12 ET (22:12 GMT) wtorek, 21 marca 2023 r.

grać



1:36

Opublikowano o 09:38 ET (13:38 GMT) środa, 15 marca 2023 r.

Ulewne deszcze sieją spustoszenie w Peru


0:42

Opublikowano o 17:04 ET (21:04 GMT) poniedziałek, 27 lutego 2023 r.

W ten sposób przyczepa mieszkalna w Kalifornii zatonęła z powodu ulewnego deszczu


0:33

Opublikowano o 17:57 ET (21:57 GMT) sob. 25 lutego 2023 r.

Zobacz, jak strażacy uratowali kierowcę, który utknął w powodzi


1:05

Opublikowano o 15:00 ET (19:00 GMT) wtorek, 21 lutego 2023 r.

Tak wygląda z nieba majestatyczna suchość jeziora Garda


0:53

Opublikowano o 17:43 ET (21:43 GMT) w czwartek, 9 lutego 2023 r.

Wulkan tsunami


1:29

Opublikowano o 18:34 ET (22:34 GMT) poniedziałek, 6 lutego 2023 r.

Numery ligi tureckiej wysyłają wiadomości poparcia dla trzęsienia ziemi


0:57

Opublikowano o 15:26 ET (19:26 GMT) w czwartek, 2 lutego 2023 r.




0:58

Opublikowano o 19:09 ET (23:09 GMT) poniedziałek, 16 stycznia 2023 r.

Tak wygląda ryk wybuchu wulkanu


1:11

Opublikowano o 16:47 ET (20:47 GMT) pt., 13 stycznia 2023 r.

Mężczyzna opowiada, jak przeżył huragan w Stanach Zjednoczonych.


1:59

READ  Garnitur Zuckerberga, kiedy zostanie zasadzony w Hiszpanii?