2 grudnia, 2021

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Polska podwaja graczy na granicy z Białorusią

Opublikowano w czwartek, 21 października 2021 o 11:03 ET (15:03 GMT)

Gra



0:46


14:42 ET (18:42 GMT) został wydany w poniedziałek, 12 lipca 2021




0:28


14:22 ET (18:22 GMT) został wydany w poniedziałek, 12 lipca 2021

To noc w Rzymie po wygraniu Euro 2020


1:34


21:41 ET (01:41 GMT) został wydany we wtorek, 6 lipca 2021

Włochy na finał Euro: tak obchodzone jest w Rzymie


1:27


19:07 ET (23:07 GMT) został wydany w piątek, 2 lipca 2021

Włochy „odrodzone” z doskonałym uczestnictwem w strefie euro


1:57


Opublikowano 18:41 ET (22:41 GMT) czwartek, 1 lipca 2021

Hiszpania nie może nic dać Szwajcarii w Euro 2020


1:43


15:24 ET (19:24 GMT) Opublikowano w czwartek, 1 lipca 2021

Trenerzy, którzy marzyli o wygraniu Euro, również błyszczeli na boisku


1:47


Opublikowano 19:01 ET (23:01 GMT) poniedziałek, 28 czerwca 2021

Hiszpania może zaskoczyć każdego na Euro 2020


1:49


19:44 ET (23:44 GMT) Wydany w sobotę, 19 czerwca 2021

Kolejny błąd Hiszpanii w strefie euro


1:33


08:29 ET (12:29 GMT) został wydany w czwartek, 17 czerwca 2021

Kot przewidujący zwycięzców Mistrzostw Europy


1:13


READ  Węgry oskarżają Komisję Europejską o „brutalne” ataki na Polskę za nałożenie na nią grzywny