5 grudnia, 2021

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Odkrywają bardzo gorącą planetę, a jej dni są policzone

Opublikowane o 12:46 ET (17:46 GMT) Czwartek 25 listopada 2021

Zobacz, jak astronauci świętują Święto Dziękczynienia


1:10


Opublikowane o 09:07 ET (14:07 GMT) Czwartek 25 listopada 2021

Dowiedz się o misji NASA polegającej na odbiciu asteroidy


1:39


Opublikowano o 18:12 ET (23:12 GMT) środa, 24 listopada 2021

Ostatnie zaćmienie 2021 będzie ekskluzywne


0:42


Opublikowano o 12:15 ET (17:15 GMT) środa 24 listopada 2021

NASA wyjaśnia, w jaki sposób misja DART zapobiegnie obecności kalibru "katastrofa"


2:30


Opublikowano o 03:46 ET (8:46 GMT) środa, 24 listopada 2021

NASA rozpocznie misję kosmiczną w celu odbicia asteroidy w 2022 r.


1:04


Opublikowane o 20:27 ET (01:27 GMT) wtorek, 23 listopada 2021

To najniebezpieczniejsze asteroidy na Ziemi


1:23


Opublikowano o 17:44 ET (22:44 GMT) wtorek, 23 listopada 2021

spryt


0:58


Opublikowano o 17:34 ET (22:34 GMT) wtorek, 23 listopada 2021

Curiosity wysyła artystyczny portret pejzaży z Marsa


0:49


Opublikowano o 12:27 ET (17:27 GMT) wtorek, 23 listopada 2021

Czy ludzie byliby w stanie przetrwać promieniowanie, gdyby dotarli na Marsa?


1:24


READ  Minęły 62 lata odkąd pojawiły się pierwsze obrazy ukrytej strony księżyca