3 marca, 2024

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Obejrzyj szczegółowo historyczną katastrofę statku kosmicznego DART z asteroidą

Obejrzyj szczegółowo historyczną katastrofę statku kosmicznego DART z asteroidą

Opublikowano o 16:30 ET (21:30 GMT) w piątek, 3 marca 2023 r.

grać



0:50

Opublikowano o 14:24 ET (19:24 GMT) w piątek, 3 marca 2023 r.

Detektor kwantowy NASA osiąga niesamowite wyczyny


1:06

Opublikowano o 10:10 ET (15:10 GMT) w piątek, 3 marca 2023 r.

Kapsuła Crew Dragon pomyślnie dotarła


0:52

Opublikowano o 16:28 ET (21:28 GMT) czwartek, 2 marca 2023 r.

NASA ujawnia nowe dane dotyczące historycznego odchylenia asteroidy


1:27

Opublikowano o 11:56 ET (16:56 GMT) czwartek, 2 marca 2023 r.

SpaceX i NASA wysyłają nową załogę na stację kosmiczną


0:40

Opublikowano o 07:02 ET (12:02 GMT) czwartek, 2 marca 2023 r.

Zobacz, jak SpaceX i NASA startują z międzynarodową załogą


1:15

Opublikowano o 10:47 ET (15:47 GMT) środa, 1 marca 2023 r.

SpaceX i NASA są gotowe do rozpoczęcia wspólnej misji


0:36

Opublikowano o 14:54 ET (19:54 GMT) poniedziałek, 27 lutego 2023 r.

Rosyjski statek kosmiczny przybywa na Międzynarodową Stację Kosmiczną, aby uratować uwięzioną załogę


0:52

Opublikowano o 11:10 ET (16:10 GMT) poniedziałek, 27 lutego 2023 r.

NASA anuluje misję na dwie minuty przed startem


0:49

Opublikowano o 20:35 ET (01:35 GMT) pt. 24 lutego 2023 r.

NASA odkrywa, że ​​powierzchnia "gładki" Wenus będzie podobna do naszej Ziemi


1:03

READ  Odpowiedz na numer, który widzisz jako pierwszy w quizie wizualnym i odkryj, co sprawia, że ​​jesteś dzisiaj wyjątkowy | wirusowe | Test psychologiczny | kierunki | Wirusowe wyzwanie | Meksyk