23 czerwca, 2024

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

NASA po raz pierwszy wykryła cyklon polarny na Uranie

NASA po raz pierwszy wykryła cyklon polarny na Uranie

Opublikowano o 19:56 ET (23:56 GMT) środa, 24 maja 2023 r.

grać



1:14

Opublikowano o 19:49 ET (23:49 GMT) środa, 24 maja 2023 r.

Teleskop Webba rejestruje nowe obrazy cudów wszechświata


1:28

Opublikowano o 20:29 ET (00:29 GMT) 23 maja 2023 r.

Meteor rozświetlił australijskie niebo


1:07

Opublikowano o 14:35 ET (18:35 GMT) wtorek, 23 maja 2023 r.

Nowe badania wykazały, że pierścienie Saturna mogą znikać


1:15

Opublikowano o 07:25 ET (11:25 GMT) wtorek, 23 maja 2023 r.

Space X zabiera cztery osoby w kosmos;  Trzech zapłaciło za bilety


2:41

Opublikowano o 19:41 ET (23:41 GMT) poniedziałek, 22 maja 2023 r.

Jak niebezpieczne są kosmiczne śmieci na orbicie?


3:36

Opublikowano o 13:03 ET (17:03 GMT) poniedziałek, 22 maja 2023 r.

To było z komercyjnej i dokującej misji SpaceX


5:52

Opublikowano o 19:06 ET (23:06 GMT) pt. 19 maja 2023 r.

NASA ujawnia obraz krateru na Marsie, w którym rozbił się meteoryt


1:02

Opublikowano o 19:37 ET (23:37 GMT) czwartek, 18 maja 2023 r.

Odkrywają egzoplanetę wielkości Ziemi


1:01

Opublikowano o 23:04 ET (03:04 GMT) śr. 17 maja 2023 r.

życie na Marsie?  Oto efekty wytrwałości


2:03

READ  Najnowsza wersja APK WhatsApp Plus 2024: Jak pobrać i zainstalować aplikację za darmo na Androida i iPhone'a | Zabawa sportowa