28 września, 2022

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

NASA odkrywa egzoplanetę podobną do Ziemi

Opublikowano o 19:31 ET (23:31 GMT) środa, 21 września 2022

Trwają przygotowania do spodziewanego startu Artemidy I


1:00


Opublikowano o 14:33 ET (18:33 GMT) środa, 21 września 2022

Astronauta salwadorskiego pochodzenia podróżuje w kosmos


1:12


Opublikowano o 14:10 ET (18:10 GMT) środa, 21 września 2022

Statek wystartował z pierwszym Salwadorczykiem, który wyruszył w kosmos


1:32


Opublikowano o 11:52 ET (15:52 GMT) środa, 21 września 2022

NASA publikuje najdokładniejszy obraz pierścieni Neptuna


0:50


Opublikowano o 09:46 ET (13:46 GMT) środa, 21 września 2022

To jest Frank Rubio, pierwszy astronauta z Salwadoru


2:26


Opublikowane o 21:07 ET (01:07 GMT) wtorek 20 września 2022

Który kraj będzie miał na pokładzie reprezentację SpaceX w 2023 roku?


0:50


Opublikowane o 22:08 ET (0:08 GMT) poniedziałek 19 września 2022

NASA Insight rejestruje dźwięk meteorytów na Marsie


0:59


Opublikowano o 21:39 ET (01:39 GMT) piątek, 16 września 2022

Mars może tu skrywać życie drobnoustrojów


1:30


Opublikowano o 15:17 ET (19:17 GMT) piątek, 16 września 2022

Wulkany na Księżycu?  Odkryto dowody aktywności wulkanicznej


0:48


READ  Xiaomi POCO właśnie zaprezentowane, ale już zdyskontowane: kosztuje tylko 169 euro