2 grudnia, 2022

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Misja DART, test na ocalenie Ziemi

Opublikowano o 21:38 ET (01:38 GMT) poniedziałek, 26 września 2022

Jakie jest prawdopodobieństwo, że asteroida zderzy się z Ziemią?


1:23


Opublikowano o 20:34 ET (00:34 GMT) poniedziałek, 26 września 2022

NASA zderza się ze statkiem na asteroidzie.  to jest powód


1:39


Opublikowano o 13:47 ET (17:47 GMT) poniedziałek, 26 września 2022

Zobacz, jak misja DART będzie próbowała zepchnąć asteroidę z orbity


3:02


Opublikowano o 11:03 ET (15:03 GMT) poniedziałek, 26 września 2022

Jowisz zbliżył się do swojego najbliższego punktu Ziemi od 59 lat


0:50


Opublikowano o 18:30 ET (22:30 GMT) piątek, 23 września 2022

Ta egzoplaneta wygląda jak piłka NFL z powodu konfliktu ze swoją gwiazdą


1:12


Opublikowano o 13:13 ET (17:13 GMT) piątek, 23 września 2022

Eksploatacja naukowa ujawnia nowe dane z szybkich rozbłysków radiowych


1:13


Opublikowano o 12:59 ET (16:59 GMT) czwartek 22 września 2022

Najlepsze zdjęcia z Kosmicznego Teleskopu Webba


0:49


Opublikowano o 20:57 ET (00:57 GMT) środa, 21 września 2022

NASA odkrywa egzoplanetę podobną do Ziemi


1:03


Opublikowano o 19:31 ET (23:31 GMT) środa, 21 września 2022

Trwają przygotowania do spodziewanego startu Artemidy I


1:00


READ  Największy odkryty zbiornik wodny we wszechświecie to 140 miliardów razy więcej wody na Ziemi – naucz mnie o nauce