6 grudnia, 2022

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Misja Artemis: Orion robi selfie w kosmosie w drodze na Księżyc

Opublikowano o 17:09 ET (22:09 GMT) poniedziałek, 21 listopada 2022 r.

Zobacz, jak ten meteor rozświetla niebo nad Norwegią


0:34


Opublikowano o 16:22 ET (21:22 GMT) w poniedziałek, 21 listopada 2022 r.

Lauren Sanchez, partnerka Jeffa Bezosa "Gotowy" podróżować w kosmos


1:00


Opublikowano o 13:34 ET (18:34 GMT) poniedziałek, 21 listopada 2022 r.

Zobacz, jak statek kosmiczny Orion z misji Artemis czołga się po Księżycu


0:47


Opublikowano o 14:24 ET (19:24 GMT) pt., 18 listopada 2022 r.

Znaleźli wodę w meteorycie, który spadł w Anglii


1:03


Opublikowano o 21:02 ET (02:02 GMT) czwartek, 17 listopada 2022 r.

Tak wyglądały dwie z pierwszych galaktyk, które powstały po Wielkim Wybuchu


0:48


Opublikowano o 08:24 ET (13:24 GMT) czwartek, 17 listopada 2022 r.

To przerażający dźwięk ziemskiego pola magnetycznego


1:11


Opublikowano o 17:51 ET (22:51 GMT) środa, 16 listopada 2022 r.

zegar piaskowy


0:32


Opublikowano o 11:04 ET (16:04 GMT) środa, 16 listopada 2022 r.




1:25


Opublikowano o 09:57 ET (14:57 GMT) środa, 16 listopada 2022 r.

Zobacz, jak Artemis 1 startuje na Księżycu


0:59


READ  To będzie oczekiwany Huawei Mate 50