29 listopada, 2021

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Jak ludzie mogą przetrwać promieniowanie na Marsie?

Opublikowano o 17:44 ET (22:44 GMT) wtorek, 23 listopada 2021

spryt


0:58


Opublikowano o 17:47 ET (22:47 GMT) poniedziałek, 22 listopada 2021

Hubble uzyskał nowe zdjęcia i wyniki czterech planet


1:11


Opublikowano o 23:50 ET (16:50 GMT) piątek, 19 listopada 2021

James Webb, kontrowersyjna nazwa teleskopu NASA


0:55


Opublikowano o 23:42 ET (4:42 GMT) piątek, 19 listopada 2021

Najbardziej szczegółowe zdjęcia helikoptera NASA na Marsie


0:50


Opublikowano o 18:14 ET (23:14 GMT) piątek, 19 listopada 2021

Teleskop Webba do badania planet podobnych do Ziemi


0:48


Opublikowano o 17:42 ET (22:42 GMT) piątek, 19 listopada 2021

Perseverance robi zdjęcie nudnego zachodu słońca na Marsie


0:39


Opublikowano o 15:35 ET (20:35 GMT) piątek, 19 listopada 2021

Czarna astronauta Jessica Watkins tworzy historię


0:58


Opublikowano o 08:53 ET (13:53 GMT) piątek, 19 listopada 2021

Zobacz najlepsze zdjęcia najdłuższego zaćmienia


1:25


Opublikowano o 18:32 ET (23:32 GMT) Czwartek, 18 listopada 2021

Sonda może zawalić się wraz z kosmicznym śmieciem w najbliższych dniach


0:39


READ  Nauka od lat bada, dlaczego mężczyźni mają erekcję podczas snu. Odkrył to