28 stycznia, 2022

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

IXPE: nowy teleskop rentgenowski NASA

Opublikowane o 21:47 ET (0:47 GMT) czwartek 2 grudnia 2021

Rok na tej zewnętrznej planecie trwa tylko osiem godzin


0:52


Opublikowane o 19:24 ET (00:24 GMT) Czwartek, 2 grudnia 2021

Zobacz, jak naprawiają mechaniczną usterkę w kosmosie


1:07


Opublikowano o 18:07 ET (23:07 GMT) czwartek 2 grudnia 2021

Gdzie i kiedy nastąpi całkowite zaćmienie Słońca?


0:52


Opublikowano o 20:33 ET (01:33 GMT) Środa, 1 grudnia 2021

Ostra papryka powróci na ziemię z gorącym sukcesem


0:55


Opublikowane o 19:28 ET (00:28 GMT) wtorek 30 listopada 2021

Międzynarodowa Stacja Kosmiczna w pełnej krasie


1:01


Opublikowano o 20:07 ET (01:07 GMT) poniedziałek, 29 listopada 2021

Niewiarygodne: księżyc będzie miał wystarczająco dużo tlenu, by ludzie mogli żyć


0:52


Opublikowano o 18:39 ET (23:39 GMT) poniedziałek, 29 listopada 2021

Odkryj niesamowite zachowanie w centrum galaktyki


0:59


Opublikowane o 15:28 ET (20:28 GMT) w poniedziałek, 29 listopada 2021

"pierwsza kobieta": powieść graficzna o afro-latynoskim astronautce na Księżycu


2:43


Opublikowano o 09:46 ET (14:46 GMT) poniedziałek, 29 listopada 2021

Czy w scalających się czarnych dziurach będzie światło?


1:17


READ  Według McKinsey rynek wellness jest zdrowy i kwitnie