28 stycznia, 2022

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Gwiazda bije rekord zbliżając się do czarnej dziury

Opublikowano o 18:52 ET (23:52 GMT) środa, 15 grudnia 2021

Żywe stworzenia są zmuszone do jedzenia plastiku z powodu zanieczyszczenia


1:04


Opublikowano o 17:41 ET (22:41 GMT) środa 8 grudnia 2021

Tak zaćmienie Słońca na Antarktydzie było widziane z kosmosu


0:46


Opublikowano o 18:17 ET (23:17 GMT) wtorek, 7 grudnia 2021

Ogromny strumień światła został wygenerowany z supermasywnej czarnej dziury


0:59


Opublikowane o 23:09 ET (04:09 GMT) wtorek 30 listopada 2021

Jak będzie wyglądał przyszły umysł?  Neurolog wyjaśnia


1:08


Opublikowano o 22:54 ET (03:54 GMT) wtorek, 30 listopada 2021

Poznaj mity na temat ludzkiego mózgu


1:09


Opublikowane o 22:52 ET (03:52 GMT) wtorek, 30 listopada 2021

To będzie najtrudniejsze pytanie dla neuronauki


0:33


Opublikowane o 12:07 ET (17:07 GMT) Czwartek 25 listopada 2021




1:27


Opublikowano o 12:46 ET (17:46 GMT) środa, 24 listopada 2021

Kły mamuta znalezione w mało prawdopodobnym miejscu


1:08


Opublikowano o 08:53 ET (13:53 GMT) wtorek, 23 listopada 2021

Rękopis Alberta Einsteina dotyczący teorii względności jest wystawiony na aukcję


1:08


READ  Jak spalasz tłuszcz chodząc? Wskazówki, jak ulepszyć to ćwiczenie