9 lutego, 2023

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Dwuletnia dziewczynka zostaje zaatakowana przez kojota i uchwycona przez kamerę

Opublikowano o 10:49 ET (15:49 GMT) poniedziałek, 5 grudnia 2022 r.

Na wybrzeżu Morza Kaspijskiego pojawiają się zagrożone foki


0:53


Opublikowano o 20:13 ET (01:13 GMT) sob. 3 grudnia 2022 r.

Gigantyczny żółw ma 190 lat


0:45


Opublikowano o 16:02 ET (21:02 GMT) pt., 2 grudnia 2022 r.

Nurek przebrany za Świętego Mikołaja robi niespodziankę dzieciom w akwarium w Japonii


1:27


Opublikowano o 11:06 ET (16:06 GMT) pt., 2 grudnia 2022 r.

Pasożyt zmienia zachowanie tych wilków


1:10


Opublikowano o 10:15 ET (15:15 GMT) pt., 2 grudnia 2022 r.

Jeleń zaplątuje się w świąteczne lampki


0:36


Opublikowano o 12:45 ET (17:45 GMT) środa, 30 listopada 2022 r.

Był to powrót trzech manatów, które zostały odzyskane na Florydzie


1:27


Opublikowano o 21:15 ET (02:15 GMT) wt., 29 listopada 2022 r.

Zobacz bohaterską akcję ratowania wielorybów na plaży


0:43


Opublikowano o 15:54 ET (20:54 GMT) wt., 29 listopada 2022 r.

Taksówka w Dubaju oferuje usługi dla zwierząt


0:54


Opublikowano o 13:39 ET (18:39 GMT) wt., 29 listopada 2022 r.

Naukowcy są podekscytowani znalezieniem ptaka, którego nie widzieli od 140 lat


0:53


READ  Rosja i Ukraina: Niemcy zawieszają zatwierdzanie kontrowersyjnego gazociągu Nord Stream 2 i innych środków Zachodu wobec Moskwy