25 maja, 2024

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Czy sankcje wobec Rosji zadziałają?  Tak stwierdził Prezydent RP

Czy sankcje wobec Rosji zadziałają? Tak stwierdził Prezydent RP

17:49 ET (21:49 GMT) Wydano w czwartek, 7 kwietnia 2022

Gra



4:31


18:13 ET (22:13 GMT) Wydany w czwartek, 7 kwietnia 2022 r.

Czy wraz z wojną na Ukrainie wyłania się nowy porządek świata?


3:45


17:07 ET (21:07 GMT) Wydany w czwartek, 7 kwietnia 2022

Eksperci ujawniają możliwe scenariusze rosyjskich wojsk


3:13


15:33 ET (19:33 GMT) został wydany w czwartek, 7 kwietnia 2022 r.

NATO wyśle ​​więcej broni na Ukrainę


1:06


10:58 ET (14:58 GMT) został wydany w czwartek, 7 kwietnia 2022 r.

Szkoły w Polsce przyjmują dzieci ukraińskie.  To są ich historie


3:29


23:22 ET (03:22 GMT) Wydany w środę, 6 kwietnia 2022 r.

Czy społeczność międzynarodowa może powstrzymać Putina?


2:07


23:22 ET (03:22 GMT) Wydany w środę, 6 kwietnia 2022 r.

Rosjanie kopali okopy w zakazanym obszarze Czarnobyla


1:02


23:21 ET (03:21 GMT) Wydany w środę, 6 kwietnia 2022 r.

Ścieżka śmierci na Ukrainie


3:28


22:37 ET (02:37 GMT) został wydany w środę, 6 kwietnia 2022

Jakiej broni potrzebuje Ukraina, aby wygrać wojnę?


5:25


22:27 ET (02:27 GMT) został wydany w środę, 6 kwietnia 2022 r.

Byli ukraińscy jeńcy wojenni potępiają nadużycia


2:28


READ  Liczba aborcji wykonywanych w polskich szpitalach drastycznie spadła w ciągu ostatnich dwóch lat