3 lipca, 2022

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Czy księżyc może być kolejnym miejscem przechowywania danych naziemnych?

Opublikowano o 14:23 ET (18:23 GMT) wtorek 24 maja 2022

Zobacz pierwsze i ostatnie selfie InSight na Marsie


1:12


Opublikowano o 12:33 ET (16:33 GMT) poniedziałek 23 maja 2022

W ten sposób z kosmosu widziano całkowite zaćmienie Księżyca


1:17


Opublikowano o 23:25 ET (03:25 GMT) czwartek 19 maja 2022 r.

Boeing w końcu wystrzelił swojego Starlinera w kosmos


1:34


Opublikowano o 17:20 ET (21:20 GMT) czwartek 19 maja 2022

Odsłaniają obszar słońca zwany "Jeż"


0:41


Opublikowano o 12:24 ET (16:24 GMT) czwartek 19 maja 2022

Odsłaniają obszar słońca zwany "Jeż"


1:00


Opublikowano o 12:46 ET (16:46 GMT) środa 18 maja 2022

Marsjański pył wpływa na misję NASA Insight


1:00


Opublikowano o 18:45 ET (22:45 GMT) poniedziałek, 16 maja 2022

Kreatywność we wrażliwym stanie na Marsie


0:53


Opublikowano o 17:09 ET (21:09 GMT) poniedziałek, 16 maja 2022

To tworzy zaćmienie Księżyca "krwawy księżyc"


1:07


Opublikowano o 11:45 ET (15:45 GMT) poniedziałek, 16 maja 2022

To supermasywna czarna dziura w centrum Drogi Mlecznej





READ  La Jornada – Między medycyną a włączeniem transpłciowi sportowcy zderzają się z uprzedzeniami