27 stycznia, 2022

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Bezdomny świętuje urodziny swoich psów rozmawiając z CNN

Opublikowane o 21:05 ET (0:05 GMT) Czwartek, 13 stycznia 2022







Opublikowano o 09:47 ET (14:47 GMT) Czwartek, 13 stycznia 2022

Uratowali ponad 100 papug, które podróżowały w pudle


0:43


Opublikowano o 19:45 ET (00:45 GMT) środa, 12 stycznia 2022

Odkrywają, że samica delfina ma łechtaczkę podobną do łechtaczki i odczuwa przyjemność seksualną





Opublikowano o 13:06 ET (18:06 GMT) środa, 12 stycznia 2022

Pies poprosił o pomoc grupę turystów


1:29


Opublikowano o 09:34 ET (14:34 GMT) środa, 12 stycznia 2022

Starają się stworzyć bezpieczne przejścia dla kuguar


1:16


Opublikowano o 16:20 ET (21:20 GMT) wtorek, 11 stycznia 2022

Wspaniały!  W jego ogrodzie znaleziono pumę


0:53


Opublikowano o 14:29 ET (19:29 GMT) wtorek, 11 stycznia 2022

Lekarze przeszczepiają serce świni człowiekowi


1:50


Opublikowano o 09:11 ET (14:11 GMT) wtorek, 11 stycznia 2022

Obejrzyj podbój Cascarodos w La Pampa


0:55


Opublikowano o 23:29 ET (4:29 GMT) poniedziałek, 10 stycznia 2022

Nowonarodzone strusie przechodzą ulicami Chin


0:50


READ  Sąd Najwyższy bada Bolsonaro w sprawie powiązania szczepionki COVID-19 z AIDS