9 lutego, 2023

OCHRONA24

Polska Najnowsze wiadomości, zdjęcia, filmy i reportaże specjalne ochrony. Polska Blogi, komentarze i wiadomości archiwalne na …

Badanie ataków, które spowodowały przerwy w dostawie prądu w Karolinie Północnej w weekend | wideo

Opublikowano o 23:01 ET (04:01 GMT) w poniedziałek, 5 grudnia 2022 r.

Kobieta dostarczająca Amazon kradnie paczki dostarczone wcześniej przez UPS


0:52


Opublikowano o 19:22 ET (00:22 GMT) poniedziałek, 5 grudnia 2022 r.

To nadużycie władzy kosztuje policję w Tampie ich pracę


1:13


Opublikowano o 19:15 ET (00:15 GMT) poniedziałek, 5 grudnia 2022 r.

Trump prosi o zmianę konstytucji USA, dlaczego?


1:59


Opublikowano o 14:21 ET (19:21 GMT) w poniedziałek, 5 grudnia 2022 r.

Kamera bezpieczeństwa rejestruje wilka atakującego dziewczynę


0:55


Opublikowano o 16:39 ET (21:39 GMT) pt., 2 grudnia 2022 r.

Turyści przybywają na Hawaje, aby oglądać erupcję Mauna Loa


1:02


Opublikowano o 16:32 ET (21:32 GMT) pt., 2 grudnia 2022 r.

Ukraińskie dzieci śpiewają kolędy na dworcu Grand Central


0:55


Opublikowano o 16:26 ET (21:26 GMT) pt., 2 grudnia 2022 r.

Moment ratowania kobiety z tonącego samochodu


0:53


Opublikowano o 21:12 ET (02:12 GMT) czwartek, 1 grudnia 2022 r.

Zobacz, co zapobiegło zderzeniu dwóch okrętów US Navy


0:44


Opublikowano o 21:12 ET (02:12 GMT) czwartek, 1 grudnia 2022 r.

USA: Dowiedz się, w których krajach obowiązuje alert przed burzami zimowymi


0:54


READ  Tajemnica Big Cola: dlaczego zniknęła z Meksyku i kto jest jej właścicielem?